понедельник, 3 ноября 2014 г.

Робочі поїздки

На цьому тижні голова райдержадміністрації Павло Мірошниченко з робочою поїздкою відвідав Рогізки та зустрівся з директором навчально-виховного комплексу «школа-сад» Ярославом Кротом. Метою візиту було ознайомлення з ходом реконструкції теплової мережі та котельні.
Керівник навчального закладу проінформував про заплановані роботи та строки їх виконання, а також щодо обсягів паливних матеріалів, які вже закуплені та планується закупити для функціонування школи в зимових умовах.На завершення зустрічі Павло Мірошниченко зазначив, що в умовах економії природного газу перехід на альтернативні види палива і проведення реконструкцій вже існуючих тепломереж з метою підвищення їх ефективності є актуальним та необхідним.
23 жовтня в супроводі голови райдержадміністрації Павла Мірошниченка на Щорсівщині з робочим візитом побували заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов та начальник департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Савченко. Вони відвідали приватно-виробниче комерційне підприємство «Імпульс», ознайомившись із готовністю зерноскладу і зерносушарки до запуску першої черги проекту. Також з метою вивчення ситуації щодо локалізації та ліквідації африканської чуми свиней в районі керівники побували на карантинних ветеринарно-санітарних постах, розташованих на всіх основних в’їздах і виїздах зі Щорса.
Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій
з громадськістю апарату РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий