понедельник, 3 ноября 2014 г.

Мрія всього життя

Нещодавно в бібліотеці-філії с.Рогізки відбулася презентація книги «Ватра» місцевої поетеси, жительки села Світлани Мороз. Свої перші вірші Світлана написала ще в ранньому дитинстві. Усі вони були на окремих листочках, у зошитах. Завжди мріяла видати книгу – пам’ять для майбутнього покоління. І ось мрія здійснилась.


Усією місцевою громадою збирали по крихтах гроші і видали книгу, за що авторка щиро вдячна своїм односельцям. Дуже плідно попрацював над записами старший син Олег (за освітою вчитель, працює в місцевій школі), зібравши все до купочки.
Світлана – людина талановита і працьовита, яка не тільки пише вірші, але й вишиває, робить поробки з бісеру, м’які іграшки. До уваги присутніх була виставка її робіт «Допитливі думки, умілі руки». На зустріч прийшли прихильники її таланту, друзі, знайомі, читачі бібліотеки. Авторка читала вірші, присвячені особисто декому з присутніх, а ті в свою чергу прочитали вірш, присвячений Світлані та побажали творчої наснаги. У планах Світлани Мороз видати книжку з віршами для дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий