воскресенье, 9 ноября 2014 г.

Треба завершити недороблене

Минулого тижня нарешті розпочалися роботи з асфальтування вулиці Залізничної у Щорсі. Якщо точніше – мова йде про ділянку біля локомотивного депо, на стан якої найбільше нарікали люди. Варто коротко нагадати: ще два роки тому після прокладання ливневої каналізації дорожне покриття було конкретно розтрощене, незручності відчували всі – як водії машин, так і велосипедисти. А ось справа з його відновленням чомусь загальмувалася. (Реалізацію проекту тоді «супроводжували» деякі посадовці обласного рівня. Що це означає – читачі можуть здогадатися самі).


Словом, гроші з певних причин не надходили. Справа зрушила з місця лише нещодавно. За словами голови райдержадміністрації П.Л. Мірошниченка, влітку у Чернігові довелося «поставити руба» питання незавершеного будівництва, бо місцева громада цілком справедливо вимагала щось робити, завершити розпочате два роки тому. До Щорса приїхали фахівці, вивчили ситуацію і незабаром з’явилися необхідні рішення стосовно фінансування. На приведення дороги в належний стан передбачено спрямувати 198 тисяч гривень. Виконавець робіт – місцева дільниця райавтодору.
Слід додати: першої декади вересня в Щорсі було освоєно 862 тисячі гривень субвенції з держбюджету на капітальному ремонті вулиці Леніна. (Загальна довжина ділянки – понад триста метрів.) Також вдалося заручитися принциповою згодою обласного керівництва стосовно того, що для продовження асфальтування цієї вулиці в листопаді буде спрямовано ще близько мільйона гривень. Окремий напрямок – ремонт дороги по вулиці 30 років Перемоги, яка вже давно дратувала місцевих автомобілістів численними ямками та вибоїнами. Запланований кошторис робіт – 1 мільйон 199 тисяч гривень. Якщо цю справу не зроблять нині, то вона отримає своє продовження у році наступному. Завдяки розумінню та сприянню з боку керівників органів виконавчої влади Чернігівщини нашому місту цьогоріч вдалося зробити помітні кроки в напрямку розв’язання такої застарілої проблеми, як погані дороги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий