пятница, 23 марта 2012 г.

Чисті роси-2012 у Щорсі

На минулому тижні пройшов районний конкурс дитячої та юнацької творчості «Чисті роси-2012», який був присвячений темі «Країна дитинства».
У ньому взяли участь колективи районної гімназії, міських шкіл №1 та №2, РЦДЮТ, а також навчальних закладів з сіл Н.Боровичі, Петрівка, В.Щимель, Рогізки, Кучиинівка. Мета цього конкурсу – пошук і підтримка талановитих дітей, сприяння подальшому їх розвитку, залучення учнів до участі у творчих об`єднаннях різних видів і жанрів та організації змістовного дозвілля школярів.
У номінації «Вокальне мистецтво», на думку журі, найкращим став (у категорії від 6 до 10 років) вокальний ансамбль районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Л.Л.Петренко). У категорії 11-14 років перемогли одразу два колективи: вокальний ансамбль районної гімназії (керівник М.М.Єрмак) та вокальний ансамбль «Усмішка» ЗОШ №2 (керівник О.М. Нікітуха). Спів ансамблю «Світанкові роси» (керівник М.В.Корецька) з Новоборовицької школи отримав першість у віковій категорії 15-18 років. Перемогу також здобули вокальний дует В.Честилової та О.Чечило (ЗОШ №1) і тріо «Веселка» (ЗОШ №2).
А у номінації «Театральне мистецтво» представляти наш район на обласному етапі конкурсу журі обрало учнівські колективи ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (керівник Г.Л.Латишева) та ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (керівник О.Г.Озембловська).
Він відбувається сьогодні з 9-ї ранку у районному Будинку культури. Свої творчі здібності представляють на щорській сцені також юні колективи з Сосницького, Менського, Корюківського та Городнянського районів.
Лариса МАРТИНЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий