пятница, 16 марта 2012 г.

Волейбол у Петрівці

Протягом зими чимало чоловіків нашого села почали темними вечорами відвідувати спортзал школи і займатися волейболом. У людей з’явився потяг до здорового способу життя, адже будь-яке фізичне навантаження позитивно впливає на загальне функціонування організму, понижує ризик серцево-судинних захворювань, сприяє підтриманню нормальної ваги і, в кінцевому рахунку, продовжує наше життя.
Ось тому ті, хто це розуміє, приходять на тренування. У школі була дуже старенька, латана-перелатана волейбольна сітка. Побачивши це, хлопці самі зібрали гроші і купили нову. Кожного понеділка і четверга стали збиратися вечорами після роботи, щоб «відвести душу». Зазвичай, приходять ті, у кого з дитинства виробилась звичка до занять спортом, що підтверджує важливість саме в юному віці виховати у дітей схильність до фізкультури.
Минулого тижня вчитель нашої школи О.М. Бобровник запропонував провести сільські змагання з волейболу. Ідея всім сподобалась. Зібралися чотири команди: «Освіта» (учителі і працівники школи), команда батьків, «Молодь» і учнівська команда. У першому турі переможця виявити не вдалося. Три команди здобули однакову кількість перемог та поразок і лише учні програли всі свої ігри. В даній ситуації вирішили провести додатковий тур, щоб визначити лідера. Через тиждень три команди, які набрали однакову кількість очок, зібралися знову. На цей раз перемогла «Молодь». Команда батьків посіла друге місце, а «Освіта» - третє.
К.КОСТЕНЕВИЧ,
учитель фізвиховання Петрівської школи

Комментариев нет:

Отправить комментарий