пятница, 16 марта 2012 г.

СПОРТ

Настільний теніс
Наприкінці лютого вихованка місцевої ДЮСШ Ярослава Приходько взяла участь у міжнародному турнірі з настільного тенісу,
що відбувся в місті Жовква (Львівська область). На змагання прибули спортсмени з України, Молдавії, Литви, Польщі та Білорусії. Першого дня наша землячка у віковій категорії 2000-2001 рр. н. обіграла трьох суперниць і пройшла до фінального етапу, а потім – здобула ще чотири перемоги, але зазнала й кількох поразок. У підсумку вона посіла 11 місце (з 43 учасниць). А в ще одному розіграші після чотирьох перемог і двох поразок здобула 21-ий результат (серед 55 суперниць).
Невдовзі ж у Сосниці відбулася відкрита районна першість з настільного тенісу, в якій взяла участь Ярослава Приходько разом зі своїм татом. Юна щорсівчанка завдяки шістьом перемогам вийшла на І місце, а її батько записав до свого активу третій результат серед дорослих, підтвердивши реноме спортивної сім’ї.
Вільна боротьба
Третього березня відбувся відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ «Колос» з вільної боротьби серед юнаків у трьох вікових групах. В цих змаганнях взяли участь 5 щорських борців. Серед наймолодших юнаків Д.Козік посів ІІІ місце у ваговій категорії до 32 кг, у середній групі М.Жигалов виборов І місце (до 28 кг), О.Корбко –І місце (до 32 кг), показавши при цьому хорошу техніку та бійцівські якості. Серед старшої вікової групи не було рівних О.Кушніренку у ваговій категорії до 69 кг.
Волейбол
Минулого тижня в Петрівці на базі загальноосвітнього навчального закладу відбулись районні змагання сільських команд з волейболу. В них взяли участь, окрім місцевого спортколективу, гості з Н.Борович та «Ветеран» зі Щорса. Змагання завершились впевненою перемогою ветеранів, другими фінішували новоборовичани, господарі цього разу опинились на третьому місці. Переможці та призери були нагороджені грамотами райради ФСТ «Колос», а команда організаторів отримала м’яч від спорттовариства та подарунки від голови села М.Ф. Деркач.

Комментариев нет:

Отправить комментарий