пятница, 23 марта 2012 г.

Зовнішнє незалежне оцінювання

Відбулося засідання прес-клубу «Ділове слово» управлі-ння у справах преси та інформації на тему «Особливості зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року. Пробне тестування як суттєвий крок абітурієнта на шляху досягнення мети».
Однією з новацій цьогорічного ЗНО стало включення до списку дисциплін, з яких проводиться тестування, всесвітньої історії. У поточному році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 13 дисциплін: 15 травня — з хімії, 17 травня — з російської мови, 19 травня — з географії, 21 та 22 травня — з математики, 24 травня — зі всесвітньої історії, 26 травня — з іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської), 28 та 29 травня — з української мови та літератури, 31 травня та 1 червня — з історії України, 5 червня — з фізики, 7 червня — біології. Тестування з математики, української мови та літератури, історії України буде проходити у дві сесії. Можливість взяти участь у додатковій сесії ЗНО отримають особи, які через релігійні переконання або через інші поважні причини (підтверджені відповідними документами) не змогли скласти тест протягом основної сесії.
Кожен із зареєстрованих учасників до 27 квітня отримає запрошення-перепустку, де буде вказана дата проходження тестування з обраних предметів та адреси пунктів тестування. Таке запрошення також можна роздрукувати з персональної сторінки учасника на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.kievtest.org.ua).

Комментариев нет:

Отправить комментарий