пятница, 16 марта 2012 г.

Семенівська газета відсвяткувала ювілей

За вікном привільно розкошувала зима, а ми разом з виконуючим обов’язки начальника управління у справах преси та інформації ОДА Дмитром Никоненком, генеральним директором обласної телерадіокомпанії «Сіверцентр», головою обласної спілки журналістів України Анатолієм Тютюнником поспішали на 80-літній ювілей районної газети «Життя Семенівщини».


Переповісти про все побачене й почуте у межах маленької газетної площі – надто складно. Зокрема, про усі роки становлення видання, його редакторів і членів редакційного колективу, співпрацю з владою, діалог з громадськістю. Таких розповідей було багато в переплетінні з чудовими номерами художньої самодіяльності, морем барвистих квітів і солідних подарунків. На кшталт крутого фотоапарата і комп’ютера , мікрохвильової печі. Теплі слова адресував рідному тижневику голова РДА Сергій Євменов, назвавши його мудрим і світлим.
- Незлічиме число людей відповідає районці взаємністю, приязню, повагою, - наголосила у вітальному слові голова райради Людмила Салімон.
Про вчорашній і сьогоднішній дні газети схвильовано й красиво промовляла її нинішній редактор Катерина Дика. А допомагав їй в цьому увесь колектив на чолі з депутатом облради, відповідальним секретарем Едуардом Асмаковським.
Удачі і безмежних успіхів виданню зичили гості з Києва, Чернігова, Мени, Корюківки тощо, котрі разом з місцевими продовжили неформальне спілкування у затишному кафе. З музикою, танцями, за щедрим і багатим столом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий