понедельник, 5 октября 2015 г.

Вона любить працювати з дітьми

з глибоким переконанням каже: „Найбільше задоволення мені приносить робота з малюками.
Талановиті, співочі, кумедні, допитливі, веселі – це все сказано про них. Вони що думають – те й кажуть. Їхня невимушеність і простота у спілкуванні дарують безліч приємних емоцій!”
Леся Леонідівна Петренко навчає дітей музиці та співу. Свого часу закінчила місцеву музичну школу, потім – музучилище у Чернігові, а нині продовжує опановувати освіту на п’ятому курсі Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (спеціальність – музичне мистецтво і сольний спів). З 1999 року працює в районному центрі дитячої та юнацької творчості керівником гуртка. Також викладає в школах на уроках музики. Роботу свою любить і цінує. Дуже пишається тими своїми вихованцями, для яких гра на музичних інструментах або виконання пісень стало в житті чимось трохи більшим, ніж звичайним захопленням. І великою честю вважає порадіти за успіхи дітей разом з їхніми батьками.
Цього річ Л.Л.Петренко стала лауреатом обласного етапу всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів „Джерело творчості” (в номінації „Керівник гуртка вокалу та музичного мистецтва”). Приємно, що її професійність та результати роботи здобули визнання. Це ніби свідчить: якщо любиш роботу і дітей – все складатиметься добре.
Фото Олега МІРОШНИЧЕНКА

Комментариев нет:

Отправить комментарий