воскресенье, 4 октября 2015 г.

Для нас він – вчитель найкращий

У далекому 1974 році після закінчення інституту до Тур`янської сільської школи прийшов працювати вчителем Василь Миколайович Марухленко. Протягом 41 року для безлічі учнів він став не просто педагогом – школярі вважали його ще й другом та порадником.
Чимало теплих слів на адресу В.М.Марухленка довелося нещодавно почути від випускників школи 1981 року. Для них він - найкращий вчитель, мудрий порадник і доброзичливий наставник. І хоча минуло багато часу відтоді, як вони закінчили навчання й рушили далі звивистими дорогами життя, проте повагу та шану до свого класного керівника зберегли разом з найкращими спогадами про пору веселої та безтурботної юності. І висловили йому свої почуття, запросивши на зустріч однокласників. Цьогоріч В.М.Марухленко пішов на заслужений відпочинок. Нелегка вчительська праця має свій початок, але й має свій кінець. Однак, озираючись на пройдений шлях, герой цієї короткої оповіді завжди може щиро сказати, що посіяне ним добре і вічне щедро вродило на ниві рідного краю. І радість від зустрічі з ним в очах колишніх учнів – промовисте підтвердження того, як завжди цінується в народі висока місія вчителя, людини, котра веде кожного з нас у цікавий світ знань.
День учителя вбраний ніби в кольори осені. Проте побажання від учнів В.М.Марухленку та всім іншим педагогам сповнені душевного тепла та оптимізму. Міцного здоров’я на довгі роки вам, шановні, людської вдячності, безліч радісних учнів. Зі святом!

Фото С.ЦВЄТКОВОЇ

Комментариев нет:

Отправить комментарий