вторник, 13 октября 2015 г.

Шлях до забезпечення європейських стандартів

Для підвищення ефективності зв’язку з громадськістю, надання інформаційно-консультативної допомоги громадянам з питань здійснення державного фінансового контролю в територіальних органах Держфінінспекції запроваджено функціонування телефонів довіри.
Очікуваними результатами є забезпечення оперативності реагування на проблемні питання, порушені у зверненнях представників громадськості, а також підвищення рівня довіри громадян до органів виконавчої влади. Поряд з тим не повинна стояти осторонь у протидії корупції і громадськість, адже антикорупційним законодавством значно розширено права та державний захист осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції.
З метою оперативного реагування на факти порушень фінансово-бюджетної дисципліни та вчинення корупційних правопорушень можна повідомити Менську міжрайонну Держфінінспекцію (вул. Урицького, №11, м.Мена, Чернігівська область, 15600, начальник Менської міжрайонної Держфінінспекції, номер телефону: 3-15-88) та Держфінінспекцію в Чернігівській області (вул. Бєлінського, 11, м. Чернігів, 14000, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Держфінінспекції в Чернігівській області Хоменко Альона Володимирівна, номер телефону (022) 4-41-66).
О.МАКСИМЕНКО,
начальник Менської міжрайонної держфінінспекції

Комментариев нет:

Отправить комментарий