понедельник, 26 октября 2015 г.

Спорт

Футбол
У рамках обласних змагань з міні-футболу, організованих ФСТ „Колос”, у Щорсі відбулися три матчі зонального етапу. Господарі поля здобули дві перемоги – над представниками Ріпкинського району (4 : 1) і Городнянського (4 : 0). У матчі між гостями свою перевагу довели ріпкинці – з рахунком 3 : 0. У підсумку наші футболісти посіли перше місце й отримали путівку до фіналу, який відбудеться 8 листопада в Ічні.


Дитячий футбол
Вихованці відділення футболу ДЮСШ разом з тренерами Романом Грицюком та Олександром Кухаренком минулого тижня вирушили на відкриту першість Славутича з міні-футболу. Учасниками змагань були ще дев’ять команд з Чернігівської та Київської областей. Поїздка оплачувалася за рахунок коштів батьків юних спортсменів.


Наші хлопці в своїй підгрупі – обіграли команду „Славутич-2006” з рахунком 3 : 0, надалі поступилися суперникам з чернігівської „Юності” (3 : 6), але потім здобули перемоги над „Славутичем-2007-ІІ” (5 : 0) і київським „Арсеналом” (2 : 1). У підсумку щорська команда набрала 9 очок, посівши третє місце в підгрупі. Цей результат дав право позмагатися за п’яте місце розіграшу. У матчі з київським „ДЮСШ-1” щорські футболісти переконливо здолали опір конкурентів – 8 : 3.
Найкращим бомбардиром у складі нашої команди став Богдан Колодюк (7 голів), відзнаку кращого голкіпера турніру отримав Максим Грицюк. Також тренери схвально відгукнулися про гру захисника Кирила Довгаля. До речі, на турнірі представники Щорського району отримали нагоду сфотографуватися з відомим футболістом, колишнім гравцем ФК „Шахтар” і збірної України Андрієм Вороб’єм. Він саме привіз на турнір свого сина (команда «Арсенал»).
Настільний теніс
Минулої неділі у Чернігові відбулася відкрита першість спортклубу „Стіл” з настільного тенісу. Учасниками змагань стали представники різних районів нашої області. Від Щорсівщини виступила Катерина Борсук (2001 року народження). Як розповіла тренер ДЮСШ Тетяна Сарапіна, її вихованка у першому колі здобула три перемоги й зазнала однієї поразки. Однак набраних очок вистачило, щоб пройти до фіналу. А вже там Катерина обіграла чотирьох суперників і суперниць. У підсумку ж вона посіла І місце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий