понедельник, 26 октября 2015 г.

Високі ветеранські орбіти

Л.Р.Кравець з когорти тих жінок, які ніколи не засиджуються в затишному родинному гнізді, а перебувають на передовій суспільного життя. Мабуть, так розпорядилися самі небеса, сама доля.



А коли минулого року Людмила Романівна поклала на свої плечі ношу очільниці районної ветеранської організації, то і сама організація ожила, стала невпізнанно молодою і дієвою. Наразі там все кипить і буркоче, наразі там цікаво і багатолюдно.
Зрештою, ці думки доводять факти, доводить саме життя.
Ось, наприклад, поговоримо про останню звітно-виборну конференцію, що відбулася – за широкого представництва, - 16 жовтня. Повірте: подібного ентузіазму і світлої енергетики зала РДА давно не відчувала, бо навіть, на перший погляд, сухі звіти, процедура виборів нового голови, делегатів на обласну конференцію, церемонія нагородження найактивніших членів організації виглядали не рутинними і заштампованими, а дуже правдивими і живими. Чи не дивно, що загал знову проголосував за те, щоб бачити на посаді першої ветеранської леді Людмилу Романівну Кравець.
Віриться: на яких ще орбітах вона не перебуватиме, ніколи не стишить свою ходу, не заглушить свій організаторський запал.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Довідково
За підсумками огляду-конкурсу на кращу первинну організацію ветеранів І місце виборола організація ВПУЛГ (керівник О.С. Жерденко); ІІ місце – локомотивного депо (В.М. Грабовський); ІІІ місця поділили РВ УМВС (М.І.Дєдок) та Єлінська (А.А. Шрамченко). Грамотою облради ветеранів нагороджено Т.П. Якименко, колишнього директора маслозаводу, голову ревкомісії Т.Г. Колпакову. Грамоту президії ради ветеранів вручено А.В. Кононович.

Комментариев нет:

Отправить комментарий