понедельник, 19 октября 2015 г.

«Ми - за веселе дитинство»

Дитинство - один із тих періодів у житті, куди інколи хочеться повернутись. Це найгарячіша пора для виховання важливих цінностей, формування особистості, становлення в суспільстві.
У дошкільному та молодшому шкільному віці дитина пізнає, вчиться, розвивається.
У цей час їй необхідні нові враження, цікаве дозвілля. Так приємно дивитись на щасливі обличчя матерів малят, які весело бавляться на організованому в центрі Щорса дитячому майданчику! Як хочеться, щоб таких майданчиків було більше в нашому місті! Тому, студія дитячого свята «Веселка» та районна газета «Промінь» розпочинають акцію - «Ми - за веселе дитинство», в ході якої всі зібрані кошти будуть використані на організацію та встановлення дитячого майданчика в районі хлібозаводу (м. Щорс). Крім того, учасники проекту матимуть можливість виграти призи. Одного з переможців визначатимуть передплатники газети «Промінь».
Для участі надсилайте організаторам фотокартку дитини (від 1 до 12 років), свої контактні номери та благодійний внесок у розмірі 30 грн. Тривалість акції з 13 жовтня до 12 листопада 2015 р.
Усі деталі можна уточнити за тел. (096) 993 62 24 – Наталя. На шпальтах «Променя», а також на наших сторінках, у соцмережах буде відображатись хід акції: ok.ru/studioveselka, vk.com/sveselka, www.facebook.com behappy.veselka.
Разом змінимо наше місто на краще!

Комментариев нет:

Отправить комментарий