понедельник, 19 октября 2015 г.

Спорт

Футбол
Фінішувала районна першість з міні-футболу. Третій тур виявився щедрим на результативні матчі й пристрасті уболівальників. Лідер розіграшу „Тайм” переміг команду ДЮСШ – 4 : 2. А ось „Динамо” поступилося „Енергетику” з рахунком 3 : 6. Представники райвійськкомату упевнено обіграли суперників зі спортшколи – 3 : 1, а в провідному матчі дня „Тайм” довів свою перевагу над „Енергетиком” – 4 : 1.

Отже, в підсумку чемпіоном, набравши 12 очок (з різницею забитих і пропущених голів 19 - 4), став „Тайм”. А ось володарів другого, третього і четвертого місць довелося встановлювати за результативністю та очними зустрічами, бо відразу три команди набрали по 6 очок. Після підрахунку виявилося, що віце-чемпіоном є „Енергетик”. Володарем третього місця стало „Динамо”, четвертого – „Арсенал”, а п’ятого – ДЮСШ. Кращим бомбардиром першості визнано В.Хоменка (7 м’ячів), а найвправнішим голкіпером – Р.Грицюка. Команди-володарі призових місць отримали від організатора змагань (райради ФСТ „Колос”) медалі та грамоти. А переможці – ще й кубок.
Вільна боротьба
Нещодавно у Мені відбувся обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків за участю шести команд з Чернігова, Ніжина, Щорса та господарів змагань. Наш край представляли 12 вихованців тренера А.З. Косевича. У підсумку перші місця у своїх вагових категоріях вибороли А.Шевченко (до 22 кг), Д.Мороз (до 28), Р.Коржавін (до 38), А.Козік (до 47), Д.Мелащенко (до 38). Другі місця записали до свого активу Д.Невмовенко (до 22), А.Невмовенко (до 32), Д.Мелащенко (до 42), О.Чернорот (до 25), а треті - О.Салата (до 38) і О.Коробко (до 42).
* * *
На всеукраїнському турнірі з вільної боротьби у Чернігові відзначився представник команди нашого району Д.Лайко (вагова категорія до 50 кг) – у нього ІІ місце.
Кікбоксінг
З 9 по 11 жовтня в обласному центрі тривали відкриті змагання за Кубок Чернігова. Окрім місцевих команд, поборотися за перемогу прибули представники Коропа, Новгорода-Сіверського та Щорса. 11 наших спортсменів підготував тренер О.Закревський. У підсумку в активі щорсівчан два перші місця (Д.Пінчук та М.Дятел), чотири других (К.Бабич, К.Артеменко, О.Юсухно, М.Коршун) і п’ять третіх (Д.Кононевич, В.Воробей, А.Тютюнник, Г.Білий, В.Манойло). У загальному заліку щорська команда здобула ІІІ місце.
Юнацький футбол
У рамках обласної першості серед ДЮСШ наші юні футболісти зіграли удома з представниками Куликівки. Вихованцям старшої групи зарахували технічну перемогу з рахунком 3 : 0, бо їхні суперники не з’явилися на гру. А молодші перемогли конкурентів 8 : 2.

Комментариев нет:

Отправить комментарий