понедельник, 14 июля 2014 г.

Під контролем голови ОДА

Мобілізовані до Збройних Сил України жителі області продовжують виконувати свої обов’язки по захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Згідно з дорученням голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка, працівники соціальних служб області відвідують родини, що залишилися без надійної опори. За результатами відвідувань більше ніж 2300 родин з’ясовано, що питань, які стосуються всіх видів соціальних виплат, майже не виникає: усі, кому вони надаються, отримують їх вчасно і у повному обсязі.


Більшість проблем стосуються забезпечення мобілізованих одягом, харчуванням, засобами індивідуального захисту, повернення мобілізованих, які перебувають у військових частинах понад 45 днів, поліпшення матеріального становища їхніх родин, вирішення питань кредитних зобов’язань, а також допомоги по господарству у заготівлі дров, сіна, випасу худоби тощо. Усі виявлені проблемні питання доводяться до відома голів райдержадміністрацій та голів сільських рад з метою їх найскорішого вирішення. Робота триває.
На Чернігівщину прибуло 652 людини із АР Крим та м.Севастополь, Луганської та Донецької областей. Їм надається допомога в розселенні, працевлаштуванні, отриманні соціальних виплат, лікуванні, влаштуванні дітей до дитячих садків, шкіл і вищих навчальних закладів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий