понедельник, 14 июля 2014 г.

Зростають нові чемпіони

Чернігівські спортсмени завойовують медалі різного ґатунку. Всього з початку 2014 року спортсменами області на офіційних міжнародних змаганнях завойовано 28 медалей з семи видів спорту. Це свідчить про те, що на Чернігівщині таки дбають про розвиток фізичної культури та спорту, дбайливо зберігають традиції виховання чемпіонів та активно популяризують здоровий спосіб життя.


За словами заступника директора департаменту сім’ї, молоді та спорту – начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігоря Григор’єва, до складу збірних команд України входять 176 спортсменів Чернігівщини. На сьогодні фаховим тренерським складом області підготовлено 12 майстрів спорту, 30 кандидатів у майстри спорту і 68 першорозрядників. Ми звикли до високих спортивних досягнень Андрія Дериземлі, Сергія Семенова, Артема Прими, Олени Костевич, Марії Буйок та поряд з ними вже зростають нові чемпіони, такі як Віталій Євтушенко, Дар`я Рожнятовська, Андрій Гребенюк, Дмитро Манжай.
Загалом для занять фізичною культурою і спортом в області функціонують 26 стадіонів, 415 спортивних залів, 10 критих плавальних басейнів, 1167 спортивних майданчиків, 771 футбольне поле, 41 фізкультурно-оздоровчий центр, 7 лижних, 4 весувальні та 1 кінно-спортивна бази, а ще 109 стрілецьких тирів та 124 тренажерних залів. Всього до занять спортом та фізичною культурою на даний час залучено понад 60 тисяч осіб.
Поряд із олімпійськими видами спорту значану увагу приділяють і розвитку фізукльтурно-оздоровчої і реабілітаційної роботі з інвалідами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий