пятница, 18 июля 2014 г.

На засіданні штабу

Відбулося засідання районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Щорського району. Проводив засідання голова РДА Павло Мірошниченко, який очолює вищевказаний штаб.

Члени штабу поінформували про роботу, спрямовану на допомогу переселенцям. Так, заступник начальника управління соціального захисту населення Валерій Радибеда зазначив, що до управління звернулося більше 20 людей (серед них – двоє неповнолітніх дітей-інвалідів). Жоден запит не залишився без відповіді. 6 переселенців з Донецька звернулося в Центр зайнятості. Двом з них поновлено статус безробітних, - доповіла начальник ЦЗ Раїса Аникієнко. Сім’ю з Луганська прихистили в гуртожитку ВПУЛГ, частина прибулих людей оселилася в родичів.
- Необхідно створити базу даних про житло, де можна розмістити людей, - зазначив голова РДА Павло Мірошниченко.
Він також наголосив на необхідності приділити громадянам, що прибувають у наш район з небезпечних зон, максимум уваги – починаючи від медичного обслуговування і закінчуючи розміщенням дітей в школах та дитсадках та працевлаштуванням дорослих.
P.S. Прохання до всіх небайдужих людей, які мають можливість надати житло переселенцям із небезпечних регіонів країни, поінформувати про це управління соціального захисту населення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий