понедельник, 14 июля 2014 г.

Горіли суха трава, автомобілі і господарчі будівлі

2 липня о 16 годині 25 хвилин на ПЗЧ 8 ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу автомобіля: м.Щорс, вул. Дзержинського,7. Власник – 1955 р.н., інвалід ІІІ групи. Об’єкт пожежі – автомобіль ВАЗ 2101, 1973 р.в., держномер відсутній. Внаслідок пожежі пошкоджено кузов та внутрішнє обладнання автомобіля. Збитки встановлюються Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час проведення зварювальних робіт господарем. На пожежу залучався 1 караул 8 ДПРЧ м.Щорс. Завдяки оперативним діям вогнеборців та сусідів пожежу вдалося погасити на стадії розвитку.


2 липня о 17 год. 21 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на території Хотуницької сільської ради. Об’єкт пожежі – суха трава на площі 1 га. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На гасіння вогню залучався 1 караул 8 ДПРЧ м.Щорс.
7 липня о 5 год. 47 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с.Лосева Слобода. Господар –1974 року народження, тимчасово непрацюючий. Об’єкт пожежі – господарча будівля, розміром в плані 25х5 м, стіни цегляні, перекриття дерев’яне, покрівля шиферна по дерев’яному риштуванню, освітлення відсутнє, опалення відсутнє. Внаслідок пожежі знищено дах та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни. Збитки і причина пожежі встановлюються. На пожежу залучався 1 караул 8 ДПРЧ м. Щорс та ПСО с.Рогізки.Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців, працівників пожежної команди «Щорссільгоспсервіс» с.Рогізки (принагідно дякуємо їм та керівництву «Щорссільгоспсервіс» за вагому допомогу в пожежогасінні) та сусідів пожежу вдалося загасити з мінімальними збитками.
За інформацією начальника пожежно-рятувальної частини Р.М. Силенка, 8 липня о 23 год. 34 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання вантажного автомобіля в с.Петрівка, біля крохмального заводу. Водій – 1982 р.н. Горіла іномарка RENAULT. Як наслідок – вогнем пошкоджено кузов та внутрішнє обладнання машини. Збитки та причина пожежі встановлюються. На боротьбу з полум’ям залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс. Пожежним вдалося попередити вибух бака з пальним.

Комментариев нет:

Отправить комментарий