пятница, 10 октября 2014 г.

Щоб прожити до 100 літ, треба… співати!

На передньому плані цієї фотографії чоловіки різного віку: кому йде шостий десяток, кому сьомий, восьмий, але на вигляд вони такі жваві і молоді. До речі, більшість не п’є і не палить, забула про інші негативні звички.


Виявляється, все через потяг до пісні, яка є найкращим способом тримання сильної енергії, яка (зовсім не дивно!) не пробуджена у нашому організмі. Насправді пісня не лише розчулює, заспокоює, а й знімає напругу з тіла, кожне її слово, кожен звук має певне значення, відіграє різну роль.
Скажімо, звук «а» - це звук народження і смерті, якому відповідають червоний і чорний кольори. Його домінуючі складові – сила, енергія. Піднімає тонус, впливає на серце, печінку звук «і», якому відповідає синій колір, покращує роботу кори півкуль головного мозку, звук «ю» - роботу нирок і шкіри (йому відповідає бурштиновий колір). «Я» - це робота нашої імунної системи (яскраво-червоний колір) і так далі. Словом, мої приклади черговий раз доводять корисність співу. Причому цю корисність можна легко поєднати з приємним.
Яким чином? Та дуже просто: негайно записатися в нашу «Спадщину», де стільки гарних пісень, гарної музики, щирого спілкування, здорової енергетики. І все це вечорами (з 17-00) по понеділках і четвергах, все це у колі однодумців, добрих друзів, залюблених у народне мистецтво.
А коли дехто вважає, що у нього нема слуху чи голосу, то наш керівник Ніна Квятковська легко переконає його у протилежному. Ця чарівна і професійна представниця культури району навіть «ведмежий» голос може направити у потрібне звучання, вважаючи, голосів нема лише у глухонімих! Телефонуйте: 2-28-41, 2-12-60, (068)81984739, (050)6462249.
Георгій ЛЕПНЮК

Комментариев нет:

Отправить комментарий