понедельник, 6 октября 2014 г.

Футбол

За інформацією тренера ДЮСШ О.Кухаренка, вже зіграно перші три тури першості області серед комнад спортивних шкіл. На виїзді в Городні вихованці вікової групи 1998-1999 рр. н. програли – 0:1, а їхні молоді колеги (2000-2001 рр. н.) звели зустріч внічию – 1:1. (Хоча варто зауважити, що суддівство у цих матчах було явно упередженим – на користь господарів поля.) У наступному турі щорсівчани вдома зіграли з представниками Ріпок. Старші здобули перемогу з рахунокм 3:0, натомість молодші досягли дещо скромнішого результату – 3:1. Черговий етап змагань мав відбутися в Щорсі. Але футболісти з Куликівки не змогли приїхати. Тож їм були зараховані технічні поразки (0:3).


Минулої п’ятниці також відбулися ігри на призи клубу «Шкіряний м’яч» у Ріпках. Наші юні футболісти (2004 р.н. і молодші), на жаль, поступилися всім своїм суперникам (з Ріпок – 1:3, з Чернігова – 0:2, з Городні 0:4). Однак попри це хлопці набули необхідного досвіду, який обов’язково згодиться їм у подальших змаганнях. Дуже добре себе зарекомендували Б.Колодюк, В.Тютюнник, Є.Сидоренко та М.Грицюк.
* * *
Легка атлетика
Минулого тижня у Щорсі відбулася традиційна відкрита першість району серед ДЮСШ, на яку прибули гості з Бахмача, Конотопа, Кролевця та Мени. Змагальна програма складалася з триборства у чотирьох вікових групах. У підсумку перше загальнокомандне місце посіли бахмачани, друге – представники ДЮСШ «Колос» з Петрівки, третє – спортсмени зі Щорса. В індивідуальному заліку поміж бігунів Щорсівщини відзначилися Я. Науменко – ІІ місце, Д. Климченко – ІІІ місце, С. Підлісна – ІІ місце, Д. Семко – ІІІ місце, Б. Селютін – ІІІ місце, Д. Теліман – ІІ місце, О. Бережна – І місце, К. Баєва – ІІІ місце, Р. Семак – І місце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий