понедельник, 6 октября 2014 г.

Святкові зустрічі у бібліотеці

У рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек 25 вересня в центральній районній бібліотеці відбулась святкова зустріч з працівниками бібліотек та бібліотечних філій Щорсівщини. В заході взяли участь голова районної ради Іван Орда,
заступник голови районної державної адміністрації Володимир Карпенко, начальник відділу культури і туризму Наталія Добненко, помічник народного депутата України Ігоря Рибакова Олександр Грабовський.
На початку зустрічі директор Щорської централізованої бібліотечної системи Ніна Мокросноп розповіла про історію бібліотечної системи, її сучасні напрямки діяльності та основні показники роботи. Зупинилася на проектах, які реалізовуються бібліотеками ЦБС: «Щорсівщина: туристичний калейдоскоп», «Пізнай рідний край, граючи», «Бібліотечна Ідея добра». Інформація розміщується на сайті бібліотеки. У рік відзначення 200- річчя Т.Г.Шевченка Щорською ЦБС проведена велика і творча робота по популяризації спадщини Кобзаря, в результаті за підсумками обласного конкурсу Щорська ЦБС посіла 1 місце. Дитяча і ряд сільських бібліотек під час шкільних канікул брали участь у реалізації проекту «Літо. Діти. Книга», а центральна бібліотека у міському сквері для відпочиваючих організувала «Бібліотечний пікнік» з книгою.
У вітальному слові голова районної ради Іван Орда подякував бібліотекарям за сумлінну, віддану працю, любов до книги та читача, побажав усім міцного здоров’я та благополуччя і нагадав, що головне завдання бібліотеки сьогодні – бути потрібною людям.
Його думку підтримали й інші почесні гості заходу. Насамкінець кращим з кращих вони вручили квіти, грамоти й подарунки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий