понедельник, 6 октября 2014 г.

Залишилися зворушеними мешканці будинку престарілих у Нових Боровичах

Минулої середи, коли світ відзначав Міжнародний день людей похилого віку, самотні літні хворі та немічні мешканці будинку престарілих зустрічали гостей. Скрасити їх невеселе буття приїхали гості з райцентру.




Директор терцентру М.І. Яковець представив присутнім гостей, першим запросив до слова голову райдержадміністрації П.Л. Мірошниченка, який звернуся до них із теплими словами та щирими побажаннями. Вторив йому й голова райради І.Г. Орда:
- Від імені керівництва району запевняю, що ми будемо сприяти тому, аби вам жилося якомога краще.
Від ради районної організації ветеранів і товариства Червоного Хреста із Міжнародним днем людей похилого віку вітала Л.Р. Кравець, яка передала також здоровлення, солодкі гостинці та проскурки від благочинного церков Щорського району, настоятеля Свято-Миколаївського храму отця Павла.
Далі увагою мешканців будинку престарілих заволодів чоловічий ансамбль хору «Спадщина», який додав настрою літнім чоловікам і жінкам. І ось дехто все сміливіше та голосніше підспівує знайомі пісні: «Закувала сива зозуленька», «Копав, копав криниченьку». До самотніх стареньких приїхали з подарунками й члени «Спілки жінок» та президії райорганізації ветеранів. Зворушені зустріччю із давніми знайомими та колишніми колегами, вони щиро тиснули руки, обнімалися, згадували літа, коли всі вони були молодими та дужими. А потім зі сльозами на очах разом підспівували Володимиру Кошовцю, коли той завів щемне «Осіннє золото». Зворушив усіх романс «Только раз…» у виконанні Георгія Лепнюка, а «Жартівлива» пісня Михайла Тичини та Володимира Рибальченка додала настрою.
Обігріті й забезпечені державою, оточені любов’ю і турботою працівників інтернату, старенькі дуже радо зістрічали своїх гостей, із вдячність приймали подарунки від отця Павла, підприємців О.Д. Веселого, О.М. Хасенка, Л.В. Циганок, В.В. Кусого, відділу освіти РДА. А керівництво супермаркету АТБ до цієї події навіть замовило торти з дарчими написами «Ветеранам».
Фото автора
Валентина Волокушина

Комментариев нет:

Отправить комментарий