понедельник, 20 октября 2014 г.

Статистика пожеж

8 жовтня о 13 год. 5 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання залишків сухої рослинності у Щорсі поблизу вул.Панфілова. Внаслідок пожежі вогнем знищено траву на площі 8 га . Як майже і завжди - необережно повелася з вогнем невстановлена особа. Для гасіння залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс.


Того ж дня о 13 год. 20 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення, що палає поле поблизу с.Глибокий Ріг (територія Софіївської сільської ради). Внаслідок пожежі вогнем знищено залишки сухої рослинності на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Для гасіння пожежі залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс.
9 жовтня о 17 год. 45 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання нежилого будинку в с.Гірськ по вул. Щорса. Хата розміром 10 х 6 м, стіни дерев’яні, покрівля металева, опалення пічне, освітлення відсутнє. Наслідки - знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Для гасіння залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс.
10 жовтня о 13 год. 35 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання природних угідь на території Єлінської сільської ради поблизу Безуглівки. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 8 га. Причина - необережне поводження з вогнем не встановленої особи. Врятовано лісовий масив площею 50 га. Для гасіння залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс та пожежна команда ДП «Щорсрайагролісгосп».
11 жовтня о 18 год. 27 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу сухої трави поблизу м.Щорс. Внаслідок пожежі вигоріла територія площею 2 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи. Для гасіння пожежі залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс
12 жовтня о 12 год. 14 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про ще одне займання сухої трави на території Софіївської сільської ради. Вогонь випалив місцевість на площі 10 га. Врятовано лісовий масив.Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Для гасіння залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс, пожежна команда та трактор МТЗ-80 ДП «Щорсрайагролісгосп».
Того ж дня увечері на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с.Безуглівка по вул. Пісочній. Горіла споруда розміром 5 х 9 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна. Вогнем знищено покрівлю по всій площі, пошкоджено стіни. Врятовано 1 житловий будинок. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Для гасіння пожежі залучався 1 караул ДПРЧ м. Щорс.
13 жовтня о 9 год. 55 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу сухої трави поблизу м.Щорс. Вогнем знищено рослинність на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Для гасіння пожежі залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс.
14 жовтня о 12 год. 35 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання сухої трави поблизу Нових Борович. Вогнем випалено територію на площі 10 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Для гасіння залучався 1 караул 8 ДПРЧ м. Щорс.

Комментариев нет:

Отправить комментарий