среда, 9 марта 2016 г.

Давайте разом поновимо міст!

Жителям Новомлинської сільської ради міст через  річку Снов конче потрібний.  Пасовища, сіножаті, грибні і ягідні  місця,
місця, де можна душевно відпочити і набратися позитивних емоцій, знаходяться саме там,  куди можна дістатися лише  через річку, через міст.  А він наразі в аварійному стані, пересуватися навіть пішим ходом небезпечно. Сільська рада, місцеві депутати, очільниця громади Олена Згонник проблему намагаються вирішувати не один рік поспіль. Придбали соснового матеріалу, але потрібен ще матеріал з дуба (на сваї), кошти на солярку, проплату коп’єра, який в народі звуть „бабою”, техніка для перетягування лісу тощо. Словом, півсправи зроблено, лишилася основна половина діла.
Люди вірять, що намічене доведуть до кінця, однак треба б скоріше. То, може, підставлять  новомлинцям плече земляки зі Щорса та інших населених пунктів, просто ті, хто їздить туди на полювання, риболовлю, ті, хто не байдужий і дуже любить свій рідний край.
На сході, що відбувся наприкінці лютого, громада обрала уповноважену особу, яка збиратиме необхідні для вищезгаданої благої справи кошти – Галину Григорівну Талаш.  Авторитетна активістка має спеціальні  рахунки у ПриватБанку: готівковий – 4149497861476275, безготівковий – 29244825509100, МФО 305299, ОКПО 14360570, за якими кожен, хто відгукнеться, може  внести посильну допомогу.
Давайте не будемо байдужими, давайте допоможемо Новим Млинам, селу з чарівною природою і прекрасними людьми.
Буде міст – оживе саме життя!

Комментариев нет:

Отправить комментарий