понедельник, 14 марта 2016 г.

Початкове технічне моделювання

У перший день весни Щорська районна станція юних техніків гостинно відчинила двері для 21 учня 3-4 класів загальноосвітніх закладів району. Діти захищали честь своїх шкіл у районних змаганнях з початкового технічного моделювання. У програму входив теоретичний залік, що виявив знання школярів з трудового навчання та ерудицію.
Також учасники виготовляли та складали геометричний конструктор із власноруч склеєних об’ємних фігур. В індивідуальному заліку призові місця здобули Євгеній Кручко (Новоборовицька ЗОШ)  – І місце, Вікторія Циганок (вихованка гуртка райСЮТ) – ІІ місце, Максим  Грицюк (Щорська ЗОШ №2) – ІІІ місце.  У командному заліку першість здобула команда Новоборовицької ЗОШ у складі Євгенія Кручка та Валерії Євсеєнко, друге місце – за командою Щорської райСЮТ (Вікторія Циганок, Світлана Акуленко), третє місце – команда Щорської ЗОШ №2  (Максим Грицюк, Крістіна Манойло).
Змагання завершилися нагородженням переможців та всіх учасників дипломами райСЮТ та невеликими сувенірами, виготовленими гуртківцями та педагогами закладу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий