воскресенье, 13 марта 2016 г.

Привіз тепло і надію

Це не могло не  відбутися. Народний депутат  України А.С. Євлахов не міг  не розпочати  програму свого візиту на Щорсівщину з відвідин Кучинівки. Села, котре на минулих виборах дало йому найбільший відсоток голосів, найбільший вотум довіри.

Предметом уваги Анатолія Сергійовича став актив – директор і вчителі місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів, працівники фельдшерського пункту, бібліотеки, будинку культури, приватні підприємці, що здійснюють торговельну діяльність, апарат сільради на чолі з головою Оленою Недвигою, незмінно активна Валентина Карась. Від її натхнення  на цій зустрічі струмувала аура добра та любові, яка  змушувала всіх бути щирими й не грати у яскраве шоу.
Перебуваючи в Кучинівці, Анатолій Євлахов захотів побачити  нове обличчя відродженого чи не з самого попелу приміщення  дитячого садочка. Там на нього чекала допитлива малеча й трішки схвильована завідуюча Алла Єрмоленко (на знімку), чекала розмова про сьогодення й майбутнє дошкільного  закладу, нагальні проблеми, котрі вирішувати треба і за допомогою батьків, спонсорів, сільської та районної влади, його самого.  Загалом, це був конструктив, це було спілкування близьких та рідних за духом людей.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий