понедельник, 14 марта 2016 г.

„Березневі свята зустріли добре”, – вважає директор районного Будинку культури Лідія Легеза


На початку весни у Щорсі відбулися три  доволі масштабні культурно-розважальні заходи. Спочатку 4 березня з  нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру було проведено офіційні збори громадськості та концерт.
До присутніх з привітальними промовами звернулися виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В.Радібеда та голова райради П.Мірошниченко. Вони вручили спільну Почесну грамоту райдержадміністрації та райради лідеру місцевої ветеранської організації Л.Кравець. Продовженням  урочистого зібрання став концерт, підготовлений колективом РБК та аматорами сценічного мистецтва.
Надзвичайно цікавою і видовищною подією у неділю виявився виступ у Щорсі відомого в Україні „Лісапетного батальйону”. Місцева публіка практично повністю заповнила зал районного Будинку культури. (Деякі підприємства централізовано закуповували квитки для своїх працівників). Після закінчення програми від глядачів довелося почути чимало хороших відгуків про побачене і  почуте.
А 7 березня наші земляки отримали  можливість відвідати концерт під назвою „Всі жінки прекрасні”, учасниками якого стали творчі працівники закладів культури і аматори зі Щорса, Кучинівки, Сновського, Рогізок, Петрівки. За загальним визнанням рівень запропонованої ними концертної програми був дуже високим. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий