понедельник, 21 марта 2016 г.

Привіз надію

Обговорення нагальних проблем району за участю народного депутата Анатолія Євлахова  знайшло своє продовження і на сільському сході у Великому Щимелі, і у районній дитячо-юнацькій спортивній школі, гімназії, дитячому садку с.Гірськ та Гірському відділі прикордонної служби.





На зворотньому шляху депутат встиг відвідати і Городнянську районну гімназію,  де завершується довготривалий  ремонт.
Що ж хвилювало наших  земляків, з чим вони зверталися до свого найвпливовішого представника у вищих щаблях влади?
Кучинівців і великощимельців найбільше  непокоїли розбиті дороги, завершення ремонту дитсадка і початок ремонту ФАПу, низькі закупівельні ціни на молоко, мізерні пенсії,  загалом нестабільна ситуація в парламенті, вірогідна відставка уряду і всі наслідки, з нею  пов’язані.
Керівництво спортшколи розповіло про хід виконання ремонтних робіт трибун  стадіону,  заходи з енергозбереження. Директор гімназії Олександр Щербина – показав  нещодавно відремонтований кабінет хімії,  ознайомив з  проектами будівництва майданчиків для занять фізкультурою і спортом.
Про свої проблеми і успіхи Анатолію Євлахову також переповіли колективи гірського садочка й прикордонного відділку.  Військові ще пригостили Анатолія Сергійовича польовою кашею. Казав, що смачна!
Ольга ІВАНОВА
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий