воскресенье, 20 марта 2016 г.

Кікбоксінг

З 11 по 13 березня у Києві тривав Чемпіонат України серед дорослих та юніорів. За медалі змагалося більше шестисот спортсменів.




У збірній Чернігівської області, яка складалася з 32 кікбоксерів, були і троє представників нашого міста. У розряді юніорів чудово виступили Д.Пінчук (вагова категорія до 75 кг) і М.Дятел (до 70 кг). Вони обидва стали володарями перших місць. Д.Пінчук на шляху до перемоги здолав опір сімох суперників, у фіналі, попри розбитий ніс, довів свою перевагу над конкурентом з Дніпропетровська. М.Дятел переміг п’ятьох бійців, перш ніж піднятися на верхню сходинку п’єдесталу пошани. Поміж дорослих відзначився С.Шеремет. З самого початку йому довелося провести складний бій проти двометрового на зріст кікбоксера з Києва, згодом же він досягнув успіху ще у шести двобоях. Результат – здобуття І місця. Нашим спортсменам надійшла пропозиція в складі збірної України вирушити на Чемпіонат світу, до Німеччини.
Секція кікбоксінгу ДЮСШ „Колос” висловлює вдячність підприємцям Г.Божку та О.Веселому за допомогу у відправці команди на змагання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий