понедельник, 21 марта 2016 г.

Скоро „Міс Schoоl-2016”

Таку назву має перший конкурс краси серед школярок, участь в якому візьмуть 10 чарівних розумниць, креативних і дуже стильних дівчат нашого міста. Все відбуватиметься 2 квітня на сцені районного Будинку культури. Глядачам за помірну ціну (квиток коштує 20 грн) випадає прекрасна нагода поринути у світ духовності й краси, і як стверджує організаторка дійства – невтомна і чарівна Євгенія Гордюк, самим помолодіти, відпочити, набратися позитивної енергетики й запалу.


Хто ж вони, наші учасниці? Добре знайомі нам дівчатка, допитливі, вродливі, насичені світлими мріями й бажаннями хоч на краплиночку змінити цей світ на краще.
Марина Ісакова (хоче бути хореографом і об’їхати світ); Єлизавета Куликовська (мріє про професію юриста і внесення коштів в економіку країни); Анастасія Шеверова (хоче бути естрадною співачкою й відкрити творчий центр у Щорсі); Марія Сухорукова (облюбувала майбутню професію ландшафтного дизайнера і відремонтувала б усі дороги у райцентрі); Ілона Безбородько (мріє стати дизайнером інтер’єрів, і відкрити землякам розважальний комплекс); Влада Мішустіна (хоче бути масажистом і допомогти облаштувати рідне місто спортивно-оздоровчим комплексом); Катерина Клюзко (подобається бути тренером бойових мистецтв і дати кошти в спортивний комплекс); Катерина Козянко (мріє про професію психолога і відкриття притулок для покинутих тварин); Ліза Туманова (хоче стати ресторанним критиком і прокинутися зі зростом 176 см); Валерія Тимощенко (сподівається стати економістом і робити все можливе задля того, аби в Україні був мир.

Комментариев нет:

Отправить комментарий