воскресенье, 20 марта 2016 г.

Спорт

Легка атлетика
Минулого тижня у Щорсі відбулася відкрита першість місцевої спортшколи з легкої атлетики серед школярів 2001 р.н. і молодших. Змагальна програма складалася з триборства (біг на 20 метрів, потрійний стрибок, біг на витривалість).
На старт вийшло майже вісімдесят бігунів з нашого міста, Петрівки (вихованці ДЮСШ „Колос”), Кролевця, Конотопа, Бахмача і Мени. Поміж тутешніх спортсменів у комплексному заліку володарями призових місць стали: О.Чумак (ІІ), Д.Семко (І), О.Солтинська (ІІ), Д.Колодій (І), Д.Світличний (ІІ), Д.Надточій (ІІІ). Додатково в бар’єрних забігах В.Грищенко фінішував з першим результатом, а М.Тимошенко і О.Чумак були другими. Також представники нашого району перемогли в естафеті. Сприяння в організації першості надав відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. У церемонії нагородження спортсменів-призерів узяв участь міський голова О.Медведьов.
Настільний теніс
Тенісисти зі Щорса нещодавно взяли участь у другому турі клубного чемпіонату області серед школярів. Команда у складі Р.Паїна та К.Борсук здобула ІІІ місце, а Д.Мартиненко та Б.Поногайбо зупинилися на десятій позиції. (Всього виступили 19 команд).
Дванадцятого березня на районному чемпіонаті з настільного тенісу виступили представники 11 навчальних закладів. Поміж команд зі шкіл-одинадцятирічок володарями призових місць стали: І – гімназія, ІІ – №2, ІІІ - №1. (Без жодної поразки пройшли змагання Р.Паїн, Д.Мартиненко, К.Борсук). А з п’яти шкіл-дев’ятирічок найкращі тенісисти – у Великому Щимелі (І), Смячі (ІІ) та інтернаті (ІІІ).
Волейбол
У рамках другого туру обласних змагань серед ветеранів волейболісти з нашого району зіграли на виїзді в Чернігові проти команд „Залізничник”, „Аляска” і „Топаз”. Усіх суперників вони перемогли з однаковим рахунком – 2 : 0.
Анонс
Цієї неділі, 20 березня, у залі спортивної школи відбудуться ігри місцевої команди з представниками Чернігівського, Городнянського, Ріпкинського і Менського районів. (Зональний етап обласних змагань серед колективів ФСТ „Колос”). Уболівальники запрошуються на 10-00.

Комментариев нет:

Отправить комментарий