понедельник, 28 марта 2016 г.

Спорт

Вільна боротьба
17 березня у Чернігові відбулися VI Спортивні ігри школярів області з вільної боротьби. Вдало виступила збірна  нашого району, яка була представлена  вихованцями ДЮСШ „Колос”.
В окремих вагових категоріях наші спортсмени вибороли перші місця, а саме: Д.Мелащенко
(до 42 кг) та Д.Ковтун (до 85 кг); Р.Коржавін  (до  42 кг), О.Коробко (до 46 кг), А.Бердник (до 58 кг) здобули другі місця, а А.Козик (до 50 кг), О.Авраменко (до 69 кг) та Б.Степаненко (до 76 кг) стали володарями третіх місць. А.Єфіменко та А.Лебедєв теж принесли залікові очки для своєї команди. Наша збірна спромоглася випередити своїх основних конкурентів – Мену, Чернігів та Ніжин – і посісти перше загальнокомандне місце.
Волейбол
Зональний етап  обласної першості з волейболу серед ветеранів зібрав минулої неділі у нашому місті господарів майданчика та гостей з Ріпок і Городні. Городнянцям наші волейболісти поступилися з рахунком 0 : 2, а ріпкинцям теж програли – 1 : 2. (Хоча шанси переломити перебіг матчу на свою користь у них були).  Долю першого місця вирішила гра між  представниками Городнянщини та Ріпкинщини. Перемогу (2 : 0) здобули спортсмени з сусіднього району.
Футбол
У березні була зареєстрована громадська організація – „Федерація футболу Щорського району”. Очолив цю структуру тренер місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Р.Грицюк. За його словами, наразі триває процес встановлення відносин з обласною федерацією футболу. Ця співпраця має  на меті  залучити додаткові ресурси для розвитку спорту на Щорсівщині. Також вживатимуться заходи для підвищення рівня юнацького футболу, культури проведення змагань тощо.  У перспективних  планах – заявити  команду зі Щорського району на чемпіонат області у І-ій лізі. А ще – провести спільний міжрайонний  чемпіонат за участю спортколективів Щорсівщини і Городнянщини.
Спартакіада школярів виявила
сильних і спритних
З 18 січня по 18 березня в Тур’янському НВК проходила спартакіада школярів, до якої входили такі види спорту, як баскетбол, настільний теніс, міні-футбол. У спартакіаді взяли участь учні 5 -11 класів. На баскетбольному майданчику спритнішими виявилися учні 11 класу – І місце, ІІ місце – 7 клас, ІІІ місце – 9 клас. У настільному тенісі серед хлопців кращими були: Олександр Тулуп, Максим Трихліб, Владислав Черненко; серед дівчат – Валерія Усік, Марина Шумська, Марія Лащенко. На футбольному майданчику перемогу здобула команда 7-го класу. Лідерами - бомбардирами стали: Віктор Ізотов (7 клас) та Олександр Тулуп (9 клас), на рахунку яких по 5 забитих м’ячів.
Л.ШЕВЧЕНКО,
директор Тур’янського НВК

Комментариев нет:

Отправить комментарий