понедельник, 14 марта 2016 г.

Кримінальний огляд

Кінець зими і початок весни позначився такими подіями.
22 лютого у Щорсі в післяобідню пору пенсіонерка,1941 р.н., зайшла провідати подругу, 1957 р.н. У неї вона побачила чоловіка, з яким та саме познайомилася на вокзалі. Усі разом вони випили, закусили. Потім чоловік вирішив піти. І вже після його відходу пенсіонерка виявила зникнення свого мобільного телефона та 150 гривень.


26 лютого прикордонники у с.Лука встановили факт перевезення лісоматеріалів з сумнівними супровідними документами.
Того ж дня після опівдня під Рогізками у кювет злетіла іномарка „Шкода” сріблястого кольору.
27 лютого в приміщенні районного центру дитячої та юнацької творчості з речей підлітків зникли два мобільні телефони.
29 лютого мешканця Низківки, 1974 р.н., побили двоє невідомих чоловіків. Постраждалий звернувся до лікарні з пошкодженнями обличчя та плеча.
Також у той же день в учня вищого профучилища лісового господарства хтось поцупив мобільний телефон „Леново”.
У перший день весни мешканець Петрівки, 1994 р.н., виявив, що з його сараю вкрали дві бензопили.
Вже 6 березня у Щорсі темної пори доби якийсь легковик врізався в паркан приватного дворища по вул.Незалежності. Господар викликав співробітників поліції. Ті, шукаючи правопорушника, побачили під лісом, біля нафтобази, підозрілу машину з битою фарою і пошкодженим бампером. У салоні автомобіля перебував мешканець міста, 1991 р.н. При спробі правоохоронців з’ясувати ситуацію він вдарив одного з них по голові. Постраждалий, 1983 р.н., отримав медичну допомогу в райлікарні.
Ще 6 березня у сільгосппідприємстві „Прогрес” було констатовано зникнення чотирьох транспортерів і чотирьох коліс.
Увечері тієї ж доби мешканець Щорса переходив перехрестя вулиць Шевченка та Костюченка, а йому наїхав на ногу автомобіль „Таврія”.
І наостанок: на території міського пляжу хтось почав викопувати металеві конструкції обладнання для відпочинку. Злодії упевнені в своїй безкарності?

Комментариев нет:

Отправить комментарий