вторник, 8 марта 2016 г.

Спорт

Кікбоксінг

На чемпіонаті області з кікбоксінгу, який відбувся 27 лютого в Чернігові, поміж 160 учасників були і 14  представників нашої ДЮСШ „Колос”.
У своїх вікових категоріях С.Шеремет, К.Бабич, М.Дятел, Д.Пінчук та О.Сушко здобули перші місця, Б.Ісаченко, Г.Білий, О.Юсухно, Р.Кашпур, Д.Кононевич, Д.Кашпур – другі, а К.Артеменко, А.Гольченко та Д.Струк – треті. Організатори чемпіонату відзначили високу техніку Д.Пінчука, який переміг чотирьох суперників, і визнали його найперспективнішим кікбоксером цих змагань. За підсумками цього  заходу трьох спортсменів запросили взяти участь  у чемпіонаті України. Наша команда висловлює вдячність підприємцям, які допомогли оплатити поїздку на змагання до Чернігова.
Волейбол
Стартувала районна першість з волейболу.  На першому етапі усі шість команд-учасниць були розподілені поміж двома підгрупами – міською і сільською. „Освіта” з однаковим рахунком (2 : 0) перемогла „Локомотив” і представників вищого  профучилища  лісового господарства, але  залізничники записали до свого активу  успіх у матчі з волейболістами ВПУЛГ. Об’єднаний спортколектив Петрівки і Смячі переграв команду Тур’ї (2 : 0) та Нових Борович (2 : 1). А тур’янці поступилися  новоборовлянам – 0 : 2. Півфінальні ігри (за участю чотирьох кращих команд) відбудуться 6 березня в залі спорт-школи. Початок першої гри – о 10-ій год.

Комментариев нет:

Отправить комментарий