пятница, 22 июля 2016 г.

Розкрито вбивство

15 липня Сновський район сколихнула страшна звістка – вбито сорокарічного чоловіка. Того дня вранці до відділення поліції надійшло повідомлення про смерть одного із жителів села Смяч.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. У ході огляду будинку за вказаною адресою  виявлено труп людини з ознаками насильницької смерті: колото-різаними ранами грудей. Провівши ряд слідчо-оперативних заходів, правоохоронцями виявлено ймовірного підозрюваного у злочині. Ним виявився 27-річний громадянин, мешканець с.Смяч, неодружений, непрацюючий, раніше не судимий. Ймовірно він скоїв убивство з метою помсти. За кілька годин він вже давав правдиві покази, розповідаючи про обставини скоєного. За вказаним фактом невідкладно внесено відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство, санкція якої передбачає позбавлення винного волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Як з’ясувалося у ході розслідування, 14 липня 2016 року, близько 22 години, між потерпілим та молодиком на ґрунті вживання алкоголю та раптово виниклих особистих неприязних відносин сталася сварка, під час якої останній взявся за ніж та наніс господарю близько семи – восьми ударів ножем у грудну клітину. Після цього вбивця  спокійно помив руки та, залишивши жертву помирати, пішов додому. Правоохоронцям при огляді місця події вилучено знаряддя вбивства та інші докази. Того ж дня, 15 липня 2016 року, 27-річному місцевому жителю села  повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину та обрано йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий