пятница, 29 июля 2016 г.

Гості з Англії

Минулої суботи у Сновськ приїхала чималенька група гостей з Англії. Студенти коледжу і викладачі на чолі з Беном Смітом (заступником декана) завітали до нашого міста з екскурсійною метою. Вони оглянули місцеве локомотивне депо, відвідали історичний музей, побували у храмі Св.Миколая,

 ознайомилися з можливостями районного табору „Дружба”. За приємні враження від побаченого іноземці висловили вдячність організаторам екскурсії. Супроводжували візитерів міський голова О.Медведьов і керівник районної благодійної  організації „Аратта” В.Смоляк.
Під час  спілкування вдалося дізнатися, що іноземці беруть участь у роботі міжнародного молодіжного табору, який розташувався під селищем Макошине, неподалік Десни. З 15 по 31 липня більше сотні молодих людей з України та Великобританії разом відпочиватимуть, займатимуться спортом, братимуть участь у змаганнях і туристичних походах (зокрема – на байдарках по річці). Також вони  долучатимуться до реалізації деяких гуманітарних і соціальних проектів локального рівня. І, звісна річ, дізнаватимуться більше  про нашу країну, про світогляд і традиції різних народів.
Фото Олега МІРОШНИЧЕНКА

Комментариев нет:

Отправить комментарий