понедельник, 11 июля 2016 г.

Злодіїв упіймали через кілька годин

Цього тижня сталася в Сновську невеличка подія, яка, може, й не дуже відчутно вплинула на загальну криміногенну ситуацію, але все ж таки варта окремої згадки на сторінках нашої газети.

Отже, вранці 5 липня приватний підприємець О.Ващенко виявила, що з місця зберігання її товару на „Коржівському ринку” зникли продукти харчування: гречка, борошно, солодка вода і навіть дві стандартні багатокілограмові упаковки солі. Про крадіжку було повідомлено поліції за відомим телефонним номером 102. За викликом на місце події прибула опергрупа в складі О.Могилея, В.Булденка, Є.Коваля та А.Чулінди. Вони швидко з’ясували суть скоєного й включилися в проведення оперативно-розшукових заходів. І за лічені години досягли результату, розкривши злочин по гарячих слідах. Виявилося, що крадіжку скоїли двоє мешканців райцентру разом зі своєю спільницею-жінкою. (Якщо хтось чув про людину на прізвисько „Панкрат” – він зрозуміє, про кого йде мова). Отже, трійка зловмисників у темну пору доби поцупила харчі й перетягла здобич до однієї приватної квартири. Проте радіти успішній „справі” їм довго не довелося: прийшли співробітники поліції.
На цьому невеличкому епізоді видно, що правоохоронна система цілком здатна адекватно реагувати на скоєння злочинів. Єдине лише – люди хочуть, щоб таких прикладів було побільше. Адже сила закону не в суворості покарання, а в його невідворотності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий