понедельник, 11 июля 2016 г.

Увага дитячому відпочинку

У вівторок до районного дитячого табору «Дружба» прибула обласна атестаційна комісія на чолі із заступником голови -керівником апарату облдержадміністрації Наталією Романовою.
Метою візиту стало проведення планової атестації закладу: ознайомлення з роботою та матеріально-технічною базою, рівнем організації дозвілля дітей, веденням документації тощо.




Для багатьох дітей найцікавіше влітку – це можливість відпочити у таборі. Бо табір – це море нових друзів, веселощі та спорт, свіже повітря й сила-силенна вражень на все життя. Районний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дружба» є позаміським закладом, який працює у сезонний період (під час літніх канікул) і в якому діти перебувають цілодобово. Яскраве сонце, чисте повітря та чудовий сосновий ліс нікого не залишать байдужими.
Територія закладу „Дружба” складає 4,6876 га, на якій розташовані 4 корпуси для розміщення та проживання відпочиваючих, адміністративний корпус (медпункт, кабінет директора), їдальня, кухня, спортзал та складське приміщення. Одночасно табір може прийняти 165 дітей. У закладі обладнані 3 зовнішні, 2 внутрішні санвузли, вуличний водогін, душова на 8 місць. Протягом оздоровчих періодів 2011-2014 років заклад працював у три зміни і прийняв у 2011 році 359 дітей, у 2012 році – 382 дитини, у 2013 році – 411 дітей, у 2014 році – 391 дитину. У 2015 та в 2016 роках, коли дитяче оздоровлення залишилося без фінансування Фонду соціального страхування, заклад працював в одну зміну, під час якої оздоровчі послуги отримали, відповідно, 140 та 151 дитина. Діти забезпечуються п’ятиразовим харчуванням (сніданок, обід, підвечірок, вечеря, ІІ вечеря). Додатково проводиться вітамінізація. Юні відпочиваючі мають можливість ласувати свіжими овочами та фруктами, що їм дуже подобається, адже правильно організоване харчування сприяє фізичному та розумовому розвитку, зміцнює організм, створює бадьорий настрій.
Кожен день насичений цікавими заходами - іграми, конкурсами, дискотеками, різноманітними святами, костюмованими виставами, спортивними та інтелектуальними змаганнями. Крім того, діти мають змогу здійснити цікаві походи та екскурсії.
Під час планування виховної роботи враховуються державні, народні свята, історичні та пам’ятні дати, що припадають на період оздоровлення, оскільки пріоритетним напрямком роботи закладу є національно-патріотичне виховання.
Тож районний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дружба» - чудовий вибір для літніх канікул, розваг та відпочинку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий