пятница, 29 июля 2016 г.

Ремонт доріг

У середу до редакції „Променя” зателефонувала громадська активістка Алла Панчошна й від імені мешканців мікрорайону двоповерхівок по вулиці Чернігівській (колишній Енгельса)  попрохала написати про важливу для цих людей подію – асфальтування дороги.

У коментарі для газети міський голова Олександр Медведьов з цього приводу повідомив наступне: „Оскільки ремонт доріг для міськради є одним з пріоритетів у роботі, зараз ми максимально концентруємо фінансові ресурси саме на цьому напрямку. І логіка тут дуже проста - асфальтувати треба влітку, як і передбачено технологією. Бо якщо за цю справу взятися восени й класти асфальт у калюжі – очікуваного результату  точно не буде.
Нещодавно на замовлення міськради капітально відремонтовано дорогу до мікрорайону Носівка (від кафе „Едельвейс” до роздоріжжя біля  старого кладовища). Наступною на черзі стала вулиця Гастелло – від комплексу „школа-сад” до Чернігівської. Також проведено ямковий ремонт по вулицях Жореса, Корольова, Горького. У планах на найближчу перспективу – зайнятися відновленням шляхового покриття на вулицях  Свободи (колишня Червоноармійська), Спортивній (біля райлікарні), Банковій і частково – Кримського і провулку  Осипенко. Окремо варто роз’яснити ситуацію стосовно добряче розбитої ділянки дороги по вулиці Незалежності біля автошколи. Те, що наразі там не працює шляхоремонтна техніка,  зовсім не означає ігнорування даної проблеми з боку мерії. Річ у тім, що згідно з проектно-кошторисною  документацією фінансування цих робіт передбачене не з міського, а з центрального бюджету. Але коли  конкретно надійдуть кошти – досі невідомо. Ось тому і доводиться чекати.
Загалом же треба зауважити: цьогорічний комплекс ремонтних робіт у місті здійснюється в умовах  пильного контролю за якістю з боку відповідальних працівників міськради”. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий