пятница, 1 июля 2016 г.

„Батьки, будьте пильними!” –

з такими словами звернувся до мешканців району інспектор місцевого відділення поліції В.Булденко, коментуючи ситуацію в сфері незаконного обігу наркотиків
. Річ у тім, що почала з’являтися інформація про вживання окремими молодими людьми такого наркотика як амфетамін. (Зазвичай він має вигляд порошку). Саме тому батьки підлітків мають звернути увагу на поведінку своїх дітей. Якщо син чи донька поводяться напрочуд енергійно, довго обходяться без сну та їжі й виявляють емоційну нестабільність – це може бути ознакою дії амфетаміну. А шкода від цього величезна – аж до зіпсованого здоров’я і зламаної долі. Щоб такого не сталося – дорослим членам сім’ї треба виявляти пильність.
Стосовно незаконного посіву наркотичних рослин, то у минулому році правоохоронці виявили на території міста й Нових Борович три ділянки з коноплею. (В одному випадку вирощування здійснювалося на ділянці пенсіонера). Усі ці винні у причетності до незаконного обігу наркотиків притягнуті до відповідальності.
Принагідно треба звернути увагу населення на те, що навіть коли на чиїхось городах невідомо яким чином починає рости мак або конопля – ці рослини краще вирвати й знищити. Бо інакше може виникнути конфлікт із законом. А кому потрібні такі проблеми? Так само не варто через надмірну схильність до наживи погоджуватися на пропозиції наркоторговців – потай засіяти „латочку” маком чи коноплею. Адже наслідки від такої діяльності вочевидь виявляться гіршими за можливий прибуток.

Комментариев нет:

Отправить комментарий