пятница, 29 июля 2016 г.

Спорт

Пляжний футбол
В останньому турі першості з пляжного футболу відбулося п’ять матчів. „Витязь” зіграв унічию – 3 : 3 – з „Освітою” і поступився з рахунком 1 : 3 „Тайму”. Команда ДЮСШ програла „Чайці” (0 : 5) і „Освіті” (3 : 7). А під завісу змагань здивував „Тайм”, провівши у ворота  „Чайки” чотири м’ячі, але пропустивши у свої – п’ять.

Як розповів керівник районної федерації футболу Р.Грицюк, у підсумку переможцем першості стала команда „Тайм”. Друге місце – в „Освіти”, третє – у „Витязя”.  Кращим бомбардиром визнано О.Кухаренка (на його рахунку 12 голів), кращим гравцем – В.Ващенка, кращим голкіпером – Є.Семенка.
Футбол
Черговий тур міжрайонного чемпіонату з футболу приніс місцевим уболівальникам як радість, так і розчарування. „Енергетик” удома приймав „Ветеран-Олімп” з Городні й доволі непогано розпочав гру, першим відкривши рахунок. Згодом прийшов час так званої гарячої п’ятихвилинки: протягом цього короткого періоду гості спочатку відновили рівновагу, потім забили ще один гол і вийшли вперед, а згодом уже господарі поля зрівняли рахунок після вдалої атаки. У другому таймі наші футболісти  „дотисли” суперників, провівши ще два м’ячі в їхні ворота.
А ось гра між „Таймом” (Сновськ) і „Юністю” (Городня) принесла перемогу городнянцям. Під кінець першого тайму вони забили один гол й цього виявилося достатньо, щоб записати до свого  активу три здобуті очки. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий