понедельник, 11 июля 2016 г.

Cпорт

Футбол
У рамках чергового туру міжрайонного чемпіонату з футболу „Тайм” зі Сновська провів матч на виїзді у Тупичеві проти команди з Мощенки і програв з рахунком 2 : 4.
Представники Петрівки теж побували в гостях, де зустрілися з „Ветераном” (Городня). Результат – 4 : 0 на користь господарів поля. А ось наша „Енергія” не змогла виїхати до Дібровного (Городнянський район) через проблеми з комплектацією основного складу, тож їй зарахували технічну поразку (3 : 0).
Матч наступного туру відбудеться в Сновську завтра. Початок – о 16 і 18 год.
Спартакіада
Вже другий рік поспіль в с.Тихоновичі організовується Спартакіада, присвячена пам’яті воїна-афганця П.Коваля. На думку деяких учасників змагань, проведення таких заходів вкрай необхідне. По-перше – до цього залучається молодь і виховує в них мужність та патріотизм. По-друге – хто, як не підростаюче покоління, повинно пам’ятати земляків, які в молодому віці віддали найдорожче – життя, і хто, як не вони, повинні вшановувати якимось чином пам’ять про них.
І ось минулої суботи до с.Тихоновичі прибули чотири команди (не рахуючи господарів) для участі в змаганнях. Вони представляли Рогізки, Кучинівку, Петрівку і Тур’ю. Завдячуючи сільським головам Т.Семенок, О.Недвизі, М.Деркач, Т.Мартиненко та А.Бондаренку, які допомогли у фінансуванні команд, а також ентузіастам-спортсменам Євгену Бобаку, Павлу Солодовнику, Сергію Марисому, Олександру Артюшенку та Сергію Колотуші, все відбулося на високому рівні. Попри спеку спортсмени вели наполегливу боротьбу.
Програма складалася з шести видів: стрільби з пневматичної гвинтівки, підтягування на поперечині, метання гранати, шашок, паркового волейболу й міні-футболу. Розпочалися стрільби з пневматичної гвинтівки. Перше місце серед жінок посіла Софія Апецько з с.Кучинівка, на другому була Галина Данильченко з с.Тур’я, а на третьому – Оксана Савченко з с.Тихоновичі. Серед чоловіків перше місце також у представника Кучинівки – Дмитра Акуленка, друге – у Романа Грицюка з с.Тур’я, а у Павла Кривенченка з с.Рогізки – третє. В підтягуванні на поперечині на першому місці опинився Денис Надточій (с.Петрівка), на другому – Павло Солодовник (с.Кучинівка), на третьому – Руслан Семак (с.Петрівка).
У змаганнях з метання гранати перше місце посів Олексій Цуприк (с.Тур’я), друге – Дмитро Кошіль (с.Тихоновичі), третє – Павло Насінник (с.Кучинівка). Серед жінок у змаганнях з шашок Тетяна Щербина (с.Кучинівка) стала володаркою першого місця, Галина Данильченко (с.Тур’я) – другого місця, Катерина Біла (с.Тихоновичі) – третього.
Серед чоловіків перше місце посів Олександр Артюшенко (с.Тур’я), друге – Денис Ковтун (с.Тихоновичі), третє – Олексій Сергєєв (с.Петрівка).
Першим місцем з міні-футболу заволоділи представники с.Тур’я, другим – Кучинівки, а на третьому – команда з с.Петрівка. Натомість у парковому волейболі команда Петрівки вийшла на перше місце, друге – у тур’янців, третє у господарів – тихоновичан.
У загальному заліку перше місце посіла команда з с.Тур’я, яка відібрала перехідний кубок, який знаходився у спортсменів Рогізок. Друге місце - у команди с.Петрівка, третє - у Кучинівки. Господарі на четвертому, а Рогізки – на п’ятому місці.
Всі переможці та команди з кожного виду змагань нагороджені грамотами РО ФСТ „Колос” та медалями. Крім того, володарі призових місць зі стрільби отримали грошові винагороди від голови районної Спілки ветеранів Афганістану Геннадія Павленка.
Хочеться висловити велику подяку керівникові СВК „Райдуга” Анатолію Ігнатенку і депутату облради Григорію Божку за надання фінансової допомоги у придбанні нагородної атрибутики. Також щира вдячність сільському голові с.Тихоновичі Анатолію Бондаренку та директору школи Галині Бебех за підготовку місць до змагань.
Г.САЛАТА, голова РО ВФСТ „Колос”

Комментариев нет:

Отправить комментарий