пятница, 23 сентября 2016 г.

Служба "102"

12 вересня звернувся громадянин, що  він у місті Сновськ біля магазину  залишив свій велосипед марки «торнадо» зеленого кольору, а після повернення виявив його зникнення.

16 вересня до чергової частини Сновського відділення поліції  телефоном від фельдшера швидкої допомоги надійшло повідомлення про те,  що раптово померла дитина віком 1 місяць.
16 вересня до Сновського відділення поліції надійшла письмова заява від громадянина про те, що  до його господарства прийшли незнайомі люди і запропонували замовити у них металопластикові вікна. Один з них представився приватним підприємцем. Замовник та виконавець підписали відповідний договір - на 7000 грн. Потім наш земляк сплатив авансом частину коштів, а саме 1900 грн., а виконавці залишили контактний телефон. До цього дня вікна йому не поставили, а контактний телефон не відповідає.
17 вересня звернулася громадянка, в якої на дачі викрали, пральну машину, телевізор, сокири та лопати.
18 вересня в ході проведення перевірки за повідомленням про те, що в одному господарстві в м. Сновськ невідомі особи вживають наркотичні речовини, на вулиці біля вище вказаного господарства була зупинена мешканка міста (раніше судима), яка поводилася нервово та підозріло. В ході профілактичної бесіди в присутності понятих вона добровільно видала зі своєї сумочки два згортки з порошком, за своїми ознаками схожими на наркотичну речовину.

Комментариев нет:

Отправить комментарий