воскресенье, 4 сентября 2016 г.

День привітань і подарунків Початок нового навчального року в Сновському вищому професійному училищі лісового господарства видався воістину святковим і напрочуд сповненим світлими і радісними подіями. Близько п`ятисот учнів цьогоріч опановуватимуть різні професії в стінах навчального закладу. І вони зібралися на урочисту лінійку, щоб почути мудрі напутні слова своїх наставників і гостей свята. Почалося все з винесення училищного прапора. А потім до молоді звернулася директор ВПУЛГ Л.Дубина. Вона привітала всіх з початком навчального року, побажавши досягти високих успіхів і знайти потім гідне місце у дорослому житті. Надалі слово взяв голова облради І.Вдовенко. Він говорив вдумливо, проникливо, можна навіть сказати – чуйно і душевно. Згадав про непрості реформи, які тривають у нашій країні взагалі й у галузі освіти – зокрема. Про те місце, яке нині посідає сфера професійно-технічного навчання. І про те, що Сновське ВПУЛГ є одним з найкращих в Україні. Зрештою, оповів про діяльність органів самоврядування області й перспективи розвитку нашого краю. І.Вдовенко виконав і приємну місію – вручив медаль «Ветеран праці» колишньому працівнику місцевого ПТУ, відомому громадському активісту О.Жерденку, а потім оголосив про нагородження співробітника ВПУЛГ О.Царука Почесною грамотою облради. Звісна річ, не забув промовець і про подарунок, передавши училищу від обласної ради ноут-бук. Потім виступив начальник обласного управління лісового господарства А.Пивовар. Підсумком його промови стала передача для училища двох мотокіс. На святі лунало ще чимало гарних побажань і життєстверджуючих істин. Усе почуте має стати для учнів важливою настановою у навчанні.




Початок нового навчального року в Сновському вищому професійному училищі лісового господарства видався воістину святковим і напрочуд сповненим світлими і радісними подіями. Близько п`ятисот учнів цьогоріч опановуватимуть різні професії в стінах навчального закладу. І вони зібралися на урочисту лінійку, щоб почути мудрі напутні слова своїх наставників і гостей свята.
Почалося все з винесення училищного прапора. А потім до молоді звернулася директор ВПУЛГ Л.Дубина. Вона привітала всіх з початком навчального року, побажавши досягти високих успіхів і знайти потім гідне місце у дорослому житті. Надалі слово взяв голова облради І.Вдовенко. Він говорив вдумливо, проникливо, можна навіть сказати – чуйно і душевно. Згадав про непрості реформи, які тривають у нашій країні взагалі й у галузі освіти – зокрема. Про те місце, яке нині посідає сфера професійно-технічного навчання. І про те, що Сновське ВПУЛГ є одним з найкращих в Україні. Зрештою, оповів про діяльність органів самоврядування області й перспективи розвитку нашого краю. І.Вдовенко виконав і приємну місію – вручив медаль «Ветеран праці» колишньому працівнику місцевого ПТУ, відомому громадському активісту О.Жерденку, а потім оголосив про нагородження співробітника ВПУЛГ О.Царука Почесною грамотою облради. Звісна річ, не забув промовець і про подарунок, передавши училищу від обласної ради ноут-бук. Потім виступив начальник обласного управління лісового господарства А.Пивовар. Підсумком його промови стала передача для училища двох мотокіс. На святі лунало ще чимало гарних побажань і життєстверджуючих істин. Усе почуте має стати для учнів важливою настановою у навчанні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий