понедельник, 19 сентября 2016 г.

Кримінальний огляд

Початок вересня видався неймовірно щедрим на різноманітні події кримінального штибу. Так вже у перший день місяця правоохоронці в Сновську зупинили біля магазину «СеДаМ» автомобіль марки ЗАЗ, за кермом якого перебував мешканець Києва, 1977 р.н. Під час огляду салона машини під килимком було виявлено пакуночок з речовиною, схожою на наркотики (коноплю).


Зранку 1 вересня районне відділення поліції наважилося потурбувати мешканка Петірвки й повідомила, що вночі хтось заліз до її сараю і поцупив велосипед «Україна» червоного кольору і пять чавунних плит. Як на лихо – того ж дня у дівчини, яка навчається у вищому професійному училищі лісового господарства, просто на кухні гуртожитку вкрали мобільний телефон Bravis Next. Наступної ночі у Сновську злодії не спали, навідавшись на подвіря молодої жінки (1989 р.н.). Здобиччю злочинців стали велосипеди: два червоних марки «Україна» і один зелений «Ардіс».
Вже 3 вересня до безпосередньої боротьби із злочинністю долучився прокурор нашого району – він зупинив у Рогізках трактор, який перевозив ліс без документів, а до того ж - і створював аварійну ситуацію на дорозі.
Разом з цим у нашому краї з`явилася ще одна жертва телефонних шахраїв. Уявіть лише: зранку одному місцевому мешканцю (1958 р.н.) на мобільний телефон приходить невідомо від кого SMS-повідомлення про те, що він переміг у розіграші й виграв легковика «Опель». Мовляв, приїжджай забирай свою машину. А як тобі треба гроші замість неї – слід здійснити комісійний платіж у сумі 2500 гривень. Громадянин мабуть ошалів від щастя та перспективи розбагатіти і в пориві дивної довірливості перерахував цю суму за вказаними координатами. Звідти ж приходить ще SMS-ка: «Дякуємо, але для оформлення виплати треба ще 5000 гривень». І що ви думаєте, шановні читачі? Правильно, наш земляк «перегнав» ще п`ять «штук». Ось лише гроші за «Опель» йому так і не надійшли. І телефон автомобільного «розіграшу» перестав відповідати. Схоже, це був розіграш у найпрямішому розуміння цього слова…
Трагедією закінчилося третє вересня для мешканця Сновська, 1983 р.н. Він помер, а причиною могла послужити його наркозалежність. Наступного дня зранку, у Сновську, по вулиці Неретіна, перехожі виявили жінку в стані наркотичного сп`яніння. Викликали медичну допомогу, потерпіла опинилася в райлікарні. Схожі люди.
Четверте вересня стало для міста Сновськ, так би мовити, аварійним. Увечері, близько 21-00, по вулиці Залізничній (цього разу біля магазину «Нова лінія») зіштовхнулися червоний автомобіль ВАЗ-2106 і напівджип «Хюндай» сірого кольору. Хто спричинив аварію, з якою швидкістю він «летів» по дорозі, чи перебував водій у стані наркотичного або алкогольного сп`яніння - все це спробують з`ясувати правоохоронці. Зрештою, результатом дорожньо-транспортної пригоди стало те, що карета швидкої допомоги забрала з місця події трьох постраждалих. Одного з них – чоловіка 1986 р.н. – довелося відправити до обласної лікарні. У нього був закритий уламковий перелом плечової кістки. До речі, в ніч з 8 на 9 вересня в Сновську біля міського парку ніби то сталася ДТП без постраждалих – зіштовхнулися мотоцикл і темно-синій легковик «Ланос».

Комментариев нет:

Отправить комментарий