пятница, 9 сентября 2016 г.

Бути підприємцем – особлива праця


З кожним роком підприємництво все більш активно проявляє себе в різних сферах нашого життя, залучаючи все більше енергійних, ініціативних людей.
Бути підприємцем — це особлива праця, де успіх залежить від власних сил, розуму та вміння будувати бізнес.
2 вересня з нагоди професійного свята – Дня підприємця в райдержадміністрації відбулось урочисте привітання приватних підприємців. Голова РДА Валерій Радібеда висловив слова вдячності за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність, за створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами. До його слів приєднався і голова райради Павло Мірошниченко: «Сьогодні, у непростий для нашої країни час, ви активно допомагаєте військовослужбовцям, які захищають територіальну цілісність та суверенітет нашої держави». З найщирішими побажаннями до привітань долучились перший заступник голови РДА Микола Іваницький та міський голова Олександр Медведьов.
Одні з найкращих приватних підприємців району були відзначені Почесними грамотами від органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. З нагоди Дня підприємця було нагороджено Людмилу Пятківську (на знімку), Богуш Наталію, Сергія Веселого, Олександра Закружного, Павла Тютюнника та Олександра Гончаренка. Окрім того, з нагоди відзначення в Україні 25-ї річниці Незалежності та Дня підприємця Сергію Клименку було вручено нагрудний знак. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий