понедельник, 5 сентября 2016 г.

Цій школі – чверть століття

Для Тур`янської школи свято першого дзвоника стало ювілейним. Саме 25 років тому побудований навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед маленькими мешканцями села.



І ось у четвер до рідної школи прийшли ті, хто чверть століття тому були першокласниками. На знайоме з дитинства подвір`я їх покликала пам`ять. А ще – почесна місія: допомогти теперішнім першачкам зробити упевнений крок на шляху до країни Знань.
Після підняття державного прапора до присутніх із привітальними промовами звернулися директор школи Л.Шевченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Т.Булденко, сільський голова Т.Мартиненко, керівник Єлінського лісництва О.Данильченко, лідер районної профспілки освітян К.Шевченко та інші промовці. Зворушливо виступив колишній директор – І.Попко, згадуючи про момент відкриття школи. Присутні почули і привітання від імені депутата обласної ради Г.Божка. Для школи були передані подарунки. Теплі побажання успіхів у навчанні, прихильної долі й міцного здоров`я адресувалися на урочистій лінійці передовсім школярам 1-го класу, адже перед ними відкрилася довга й незвідана дорога науки й пізнання навколишнього світу. Батьки та рідні із замилуванням дивилися на своїх дітей, бо у такі моменти серце будь-якої людини сповнює надія на краще майбутнє і радість за наше підростаюче покоління. Хай щастить школярам, хай радують вони рідний край своїми усмішками!
Фото Олега МІРОШНИЧЕНКА
Довідково
Тур`янський навчально-виховний комплекс «школа-сад» - це 69 учнів і 15 малюків. Цьогоріч до першого класу пішло 10 дітей. Їх навчатиме досвідчений педагог Н.Кушнір. На жаль, 10 і 11 класів немає.

Комментариев нет:

Отправить комментарий