понедельник, 12 сентября 2016 г.

І цікаво, і повчально

1 вересня став святковим не тільки для всіх школярів, а ще й для дошкільнят садочка №1 у Сновську (завідуюча Любов П`ятковська). У цей день до закладу приїхали гості від компанії «Байєр» в рамках проекту «Дитинство під знаком плюс» і подарували три самокати для дітлахів та допомогли зробити дорожню розмітку зі знаками на асфальтованих доріжках садочка.

– Починалося все з того, - розповідає методист Ольга Романенко, - що ми зареєструвалися на сайті компанії для участі у всеукраїнській акції, надіславши фото свого дитсадка. Дякуючи активності небайдужих мешканців міста ми отримали 103 голоси в он-лайн голосуванні та право на такий чудовий подарунок від організаторів.
Поки діти спали в обідню перерву, представники компанії разом з вихователями та активістами (Тарасом Павловським з дружиною і донькою Діаною, Наталією Андрущенко та Олександрою Лабор) намалювали розмітку й дорожні знаки, прикрасили повітряними кульками дитячий майданчик. Вихованці, вийшовши по обіді на подвір’я, були в захваті від оновленої території вже знайомого дитячого садочка. Нині вони з задоволенням випробовують яскраві самокати та в ігровій формі вивчають правила дорожнього руху. Дуже вдячні за таку ініціативу й батьки дітей, адже привчати правильно поводити себе на дорозі дійсно треба з самого малечку.
Лариса МАРТИНЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий