пятница, 9 сентября 2016 г.

Малюк померлої породіллі вийшов з коми і хапається за життя

Трагічний випадок, що стався із семенівською породіллею 25 липня і досі на слуху. Люди чекають результатів судово-медичної експертизи, чесного і об`єктивного розслідування смерті 25-річної Анастасії Горбатенко. До речі, газета «Вісник Ч»
вже оприлюднила висновок паталого-анатомічного дослідження, де значиться, що «при встановленні дихальної трубки її впихнули не туди, через це завоздушило шлунок та кишківник і сталося удушення». Багатьох наших читачів справедливо хвилювала і продовжує хвилювати доля синочка Насті, котрого у коматозному стані реанімобілем доставили до обласної лікарні. Так от, є позитивні зрушення: Артемко (ім`я священик і батько дали хлопчику в реанімації) вийшов з коми. Немовлятко розплющило оченята, водить ними і хаотично ворушить ніжками. Однак радіти повному його одужанню ще зарано, адже до цього часу малюк залишається під`єднаним до апарату штучного дихання. 29-річний батько Ігор Горбатенко, бабусі й дідусі, рідня не втрачають сил боротися за життя маленького, на це купу грошей знаходячи. Грошей катастрофічно не вистачає, хоча потрібні щодня.
Звертаємося по допомогу до Корюківського благодійного фонду «Слов`янський», інших заможних людей краю: відгукніться на біду Горбатенок!
Олена Компанець

Комментариев нет:

Отправить комментарий